Thursday, October 11, 2012

Tšilline karri talle hakkliha pallidega

Täna lõunaks olen tööle võtnud eile kokkusoperdatud karri-laadse roa. Kõhtu täidab hästi ja karri on mõnusalt kreemjas.

Valmistamiseks kasutasin
  • tallehakkliha 500 g
  • purk purustatud tomateid
  • peotäis punaseid läätsi
  • 2 pastinaaki
  • 1 keskmine punane paprika
  • 1 sibul
  • Maitsestamiseks:
  • sool
  • tšillipipar
  • vürtsköömen
  • garam masala


Kõigepealt maitsestasin hakkliha soola ja tšilliga ning vormisin sellest pallid. Palle pruunistasin malmpotis ning siis tõstsin korraks potist välja. Nüüd panin potti tükeldatud sibula, pastinaagi ja paprika. Maitsetasin ka neid. Mõne minuti pärast lisasin potti tomatid ning läätsed. Kogu kastet maitsetasin garam masala, vürtsköömeni ja tšilliga. Lisasin kastmesse uuesti lihapallid. Kui kastet on liiga vähe, siis peaks selles lisama vett vastavalt vajadusele. Kaanetasin poti ning hautasin madalamal kuumusel 25 minutit.

No comments:

Post a Comment