Friday, October 19, 2012

Kana garam masala punase riisiga

Eile tegin õhtusöögiks kana pajaroa punase riisiga. See on üks mu viimase aja lemmikutest, vaeva on vaja näha minimaalselt.

Valmistamiseks kasutasin
  • kookoserasva
  • kanafileed, 2 tk
  • purk purustatud tomateid
  • 1 suur porgand
  • 1 keskmine sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • veerand öko puljongikuubikut
  • metsikut punast riisi
  • soola
  • garam masalat



Kõigepealt panin riisi jaoks vee keema (punane riis keeb umbes 40 minutit). Siis pruunistasin malmpotis kanafilee kuubikud, lisasin sibula porgandid, küüslaugu ja herned, maitsestan soolaga. Mõne minuti pärast lisasin purustatud tomatid ja pooles tassis kuumas vees lahustatud puljongikuubiku. Nüüd on aeg lisada teelusikatäis garam masalat. Kui porgandid on pehmed siis võib serveerida. Mina lisasin ka riisi pärast siia hulka kuid võib serveerida ka kõrvuti. 

No comments:

Post a Comment